Annonce

Annonce

Bleer


20. november 2011

Det må anbefales at bruge engangsbleer, da dette er både nemt og rart for mor og barn. Bleerne bliver bedre og bedre kvalitet og det er muligt at købe svanemærkede bleer, så man både skåner barn og miljø. Det er normalt ikke mere miljøbelastende at bruge engangsbleer, end stofbleer der skal vaskes, koges og tumbles.

Dit barn skal i starten skiftes 6-10 gange i døgnet og barnet vil ofte bruge ble til det er 2 ½ - 3 år gammelt. Efter 3 års alderen bruger mange stadig ble om natten, så der skal købes mange bleer. Det kan derfor være en god idé at læse reklameaviserne igennem, der kan du næsten altid finde bleer på tilbud.

Det er vigtigt at ...


Annonce

... bleen sidder godt på barnet. Det må ikke stramme og må ikke hindre barnet i at bevæge sig. Der skal være elastik langs ben og ryg, tape og burrebånd skal kunne åbnes og lukkes flere gange, indtil bleen sidder som den skal.

Bleen skal passe til barnets størrelse - vægten er angivet på pakken. Hvis dit barn vejer f.eks. 4 kg, så vil en ble med vægtangivelse på 2-4 kg ofte være for lille, vælg i stedet en ble med vægtangivelse 3-6 kg. Det samme ved de større børn.

Bleen skal også kunne rulles sammen om indholdet og lukkes inden den smides ud. Og endelig er det vigtigt at vælge bleer uden lotion og uden parfume. Det kan give allergi hos barnet.



Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak for dine svar, der altid er en STOR hjælp.

Tak fordi du er der, det er dejligt at kunne skrive til dig!

Fra Karina, mor til dreng på 5 mdr.


Annonce