Annonce

Annonce

Barnløshed


20. november 2011

De fleste par har en naturlig forventning om blive forældre på et tidspunkt. Men for nogle sker det dog ikke bare af sig selv.

Hvis man som par forsøger at blive gravide gennem et år, uden at de lykkes, så betragtes det som ufrivilligt barnløshed. Statistikken siger, at ca 80 % vil bliv gravide i løbet af et år.

Årsagerne til at man ikke bliver gravid kan være rigtig mange og det tager tid at finde frem til den rigtige behandling for det enkelte par. Derudover er der i Danmark lovgivning omkring fertilitetsbehandling, hvorfor ikke alle nødvendigvis kan få den samme behandling.

Hvis I oplever problemer med at blive gravide, skal I undersøges. Det er vigtigt at både manden og kvinden bliver undersøgt - kun via undersøgelse kan ...


Annonce

... man afklare hvad problemet skyldes og man kan iværksætte den bedste behandling.

Manden vil have mulighed for at få sin sædkvalitet testet, efterfølgende få lavet hormonmåling, scanning af testiklerne og nogle gange vælger man også at lave kromosomanalyse, dette er dog sjældent.

Kvinden vil have mulighed for at få undersøgt sine æggeledere. Æggestokke og livmoder ultralydscannes, der laves derudover ofte også hormonmåling via blodprøve.

Det er derudover lovpligtigt at begge parter bliver HIV-testet og Hepatitis testet.

Behandlingsmulighederne er:

- Insemination
- Hormonbehandling
- Reagensglasbefrugtning (IVF og ICSI)
- Donorhjælp

Læs mere om de forskellige behandlingsmuligheder under de enkelte emner her i Babylex.



Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tusind tak for svar. Selvom jeg inderst inde godt ved, at der nok ikke er det store at gøre ved vore urolige nætter - andet end at vente på hun bliver større - så er det altid rart at vende det med dig alligevel.

Jeg synes det er så synd, at du aldrig ser alle de små søde, som vi snakker om. Så her er ihvertfald et billede af vores lille datter - det glade barn.

Kærlig hilsen Stine


Annonce