Annonce

Annonce

Æbler og æblemos


27. januar 2022

Barnet kan fra 6 måneder spise al slagt frugt, frisk eller kogt. Frugten bør stadig moses, og æblemos vil ofte være et hit hos børn - især hvis det serveres, som topping på en grød. Rå æbler bør du dog være opmærksom på.

Børn under 3 år bør ikke få fødevarer, som er meget hårde eller som knækker let. En stor æblebåd kan knække og sætte sig fast i halsen, og af samme grund kan det ikke anbefales at give små børn et helt æble at gnave af. Du skal også være opmærksom på skrællen, som på nogle æbler kan være ...


Annonce

... meget sej og svær at tygge, og hvis du ikke skræller æblet, kan et stykke skræl også sætte sig i halsen på barnet og være svær at hoste op.

Æble er dog sundt og godt. Det er en vigtig kilde til flere vitaminer, blandt andet C vitamin, som styrker immunforsvaret, det indeholder gode kostfibre og så har æble også et højt indhold af kalium, som f.eks. kan være godt for dit barn at få, hvis det f.eks. kaster op eller har diarré. Så giv endelig dit barn æbler, blot i en konsistens, som dit barn mundmotorisk kan håndtere.



Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for de gode smid-sutten-lidt-væk-råd. Det er gået over al forventning. Barnet har nu kun sut om natten og i yderste fortvivlelses-tilfælde - og det accepterer han faktisk. Godt du findes! Vi manglede lige det der bløde spark i måsen :)

Tak fra en glad mor


Annonce