Annonce

Annonce

Brystpumpe


20. april 2012

En brystpumpe er en pumpe, som kan stimulere til mælkedannelse og som kan malke mælk ud af kvindens bryst.

Der findes både manuelle og elektriske brystpumper og hvilken type pumpe du bør vælge, afhænger helt af dit behov for udmalkning.

Den manuelle brystpumpe vil ofte være god, hvis man som kvinde ammer og kun en gang imellem - f.eks. i forbindelse med en enkelt tur i byen - har brug for at malke overskydende mælk ud. Det er altså en pumpe der fint kan bruges, hvis barnet kortvarigt skal passes og der få sin mors mælk og mor så samtidig har brug for at kunne malke lidt ud, imens hun er adskilt fra barnet.

Den elektriske brystpumpe er god til de kvinder som har behov for at stimulere til mælkedannelse - f.eks. kvinder som har født et for tidlig født barn. ...


Annonce

... Men den er også god til de kvinder, som har brug for flere gange dagligt at malke mælk ud til barnet.

Til hjemmebrug fås mindre batteridrevne brystpumper, hvor man på sygehusene bruger større elektriske malkemaskiner.

En manuel brystpumpe koster normalt mellem 200-500 kr, de batteridrevne typer er lidt dyrere og de større malkemaskiner er meget dyre. Har man brug for en større maskine, vil det være en god idé at leje en. Det kan du gøre i de større babyudstyrsforretninger.

Hvis du har brug for at malke ud dagligt i en længere periode, så vil jeg anbefale dig en elektrisk maskine. Det vil her være en god idé at leje eller købe et 'dobbelt aggregat' så du kan malke ud på begge bryster samtidig. Det stimulerer til større mælkedannelse og sparer samtidig tid.



Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for din plan for dagen, både hvad angår søvn og mad. Det er lykkes os at overholde din plan og det har været guld værd. Nu sover vi alle sammen meget bedre om natten.

De sidste 3 uger, har han faktisk kunne sove fra kl. 20 til 06 hver nat - og det er fantastisk, før vågnede han en gang i timen!

Tak fra drengens forældre


Annonce