Annonce

Annonce

Undertøj til børn


2. februar 2022

Bomuld er behageligt, suger sved og kan vaskes ved høj temperatur. Det kan være en stor fordel, så længe børn bruger ble, hvor det ikke kan undgås, at der af og til kommer urin og afføring i undertøjet.

I efterårs- og vintermånederne, kan det dog være en fordel at vælge undertøj af uld. Uld består af ca. 20 procent fibre og 80 procent luft. Det gør, at uld isolerer rigtig godt, og det hjælper derfor barnet med at holde varmen, når det f.eks. sparker dynen af om natten. Uld kan også absorbere 30-40 procent af sin vægt i væske (hvor bomuld kan suge 7-10 procent). Det betyder, at når dit barn ...


Annonce

... kravler, leger, klatrer, hopper, løber.. så vil ulden suge dit barns sved, og dit barn vil stadig føle sig tør på kroppen.

Til de yngste børn er det ofte en fordel at vælge bodystockings fremfor to-delt undertøj. En bodystocking sikrer, at barnet ikke skiller ad på midten, hvilket er praktisk til børn, der ligger meget, triller omkring, kravler og begynder at gå rundt.

Til de lidt ældre børn, vil det ofte være praktisk med todelt undertøj, så barnet f.eks. selv kan hjælpe med at tage underbukser og ble af, når det skal i bad, og så det f.eks. også er lettere at træne renlighed, når I kommer dertil.



Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen :-)

Ja der er mange spørgsmål for tiden.... rart man får gode råd og information fra dig!

Håber du har nøglen til en bedre nattesøvn for os to "gamle"... vi trænger efterhånden til en go nats søvn...

...og tak for dine tidligere svar - guld!

Mange hilsner
Sanne, mor til tvillinger


Annonce