Annonce

Annonce

Calcium


20. april 2012

Calcium findes hovedsagligt i mælkeprodukter, herunder modermælk og modermælkserstatninger.

Calcium er vigtigt til opbygning af skelettet og er derfor af stor betydning for børn, der naturligt skal vokse meget. Hvis barnet ikke får calcium nok, vil der frigøres calcium fra skelettet for at opretholde koncentrationen af calcium i blodet.

Børn der ammes eller får flaske får dækket deres behov for calcium derigennem og det anbefales at børn får modermælk eller modermælkserstatning til de er 1 år. Børn ...


Annonce

... har naturligt brug for mælk, men mængden nedsættes stille og roligt i takt med at barnet begynder at spise mere og mere rigtig mad og fra 9 måneders alderen kan barnet begynde at få større mængder sødmælk og surmælksprodukter af sødmælkstypen, der også giver barnet calcium.

Man skal være særligt opmærksom på Calcium til børn der har mælkeallergi. Hvis man efter 1 års alderen giver en kost uden mejeriprodukter ved eksempelvis mælkeallergi, skal der gives calciumtilskud svarende til 500 mg calcium dagligt.



Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for dit svar ang. vores datter. Jeg tror virkelig, at du ramte plet med dit svar!

Mor til sensitiv pige på 4 måneder


Annonce