Annonce

Annonce

Vugge - møbel


28. januar 2022

En vugge er en lille babyseng, der kan vugges/gynges. At bruge en vugge har mange fordele, da det er med til at stimulere barnets ligevægtsorgan og dermed har betydning for barnets videre udvikling. Samtidig er en vugge ofte mindre end en tremmeseng, hvilket er med til at gøre den tryg for baby at sove i - mange børn kan sove i en vugge de første 3-4 måneder.

Der findes mange forskellige vugger på markedet, og i mange familier er en vugge også noget, der går i arv. Nogle vugger har hjul, så de kan ...


Annonce

... skubbes rundt i hjemmet, og barnet derfor kan stilles til at sove, der hvor du opholder dig - eller modsat stilles i et rum, hvor der måske er mere ro.

Vuggen skal stå stabilt, den må ikke kunne vælte, når den gynger fra side til side. Hvis vuggen har hjul, er det vigtigt, at disse kan låses. Og når vuggen gynger, skal du være opmærksom på, at større børn ikke kan få fingrene i klemme - hvis de gerne vil kikke ned til baby, ligesom det er vigtigt, at vuggen ikke kan vippe så meget, at baby kan trille ud.



Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen, Det er simpelthen så dejligt at jeg har fundet dig på nettet.. Dig kan jeg skrive til med alle mine tanker og udfordringer, og så får jeg et fornuftigt og brugbart svar – tak!!!


Annonce