Annonce

Annonce

Blå Allomin 2 har ikke længere betegnelsen Fuldgyldig


1. maj 2006

Jeg har drøftet Tilskudsblandingen Allomin 2 med diætist Hann​e Juul Hvorslev, fra Beauvais, som producerer bla. modermælkserstatninger.

På tidligere materiale fra firmaet er fremgået at Allomin 2 adskilte sig fra andre tilskudsblandinger på markedet ved at være fuldgyldigt, hvilket betyder at barnet kan leve af produktet alene.

At produktet nu sidestilles med andre tilskudsblandinger betyder, at det gives som tilskud til anden mad, f.eks. skemad eller modermælk. Sundhedsstyrelsen anbefaler at der i alderen 4-6 mdr ikke gives mere end hvad svarer ...


Annonce

... til 2 flasker tilskudsblanding (400 ml) dagligt.

Det bliver dog præciseret at der ikke er problemer i at give Blå Allomin 2 i større mængder og forældre skal ikke være bekymrede eller urolige, når de har givet deres børn Allomin 2.
 
Det anbefales dog at man bibeholder Allomin 1, hvis man allerede er igang med denne og der er umiddelbart ingen grund til at skifte til Allomin 2, når barnet når de 4 mdr. Ønsker man at give et alternativ til sødmælk fra 6 mdr´s alderen kan man fortsat gives Allomin 2, da mængen således vil være begrænset.


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Tusind tak igen for dine svar, jeg bliver så meget klogere :-).

Du rammer så præcist!

Glad påske til dig :o)

Mor til pige på 2 måneder


Annonce