Annonce

Annonce

HPV-vaccination til drenge, der er til drenge


24. januar 2018


Fra den 1. februar 2018 til den 31. december 2018 kan dren​ge, der er til drenge, blive gratis HPV-vaccineret, hvis de er mellem 15 og 20 år.



Tilbuddet er et af initiativerne under Regeringens Kræftplan IV og formålet er at forebygge HPV-infektion hos drenge, der har haft eller som senere i livet vil have sex med andre drenge og mænd.



HPV-virus smitter via sex. Mænd, der har sex med mænd, har markant større risiko for at udvikle analkræft pga. en HPV-infektion, end mænd, der udelukkende har sex med kvinder. Derfor er det vigtigt, at drenge, der er til drenge, bliver HPV-vaccineret.



Målgruppen af drenge kan modtage det første stik i en vaccinationserie fra den dag, de fylder 15 år og første stik den dag, de fylder 20 ...


Annonce

... år. Første stik skal gives senest den 30. juni 20198. Drenge, der har modtaget første stik før denne dato, har til og med den 31. december 2018 til at få de to resterende vacciner.



Der gives tre vacciner i alt, og det anbefales, at alle tre doser af vaccinen gives indenfor seks måneder.



Vaccination foretages af:



- Egen læge - ring og bestil tid.



- AIDS-fondets checkpointklinikker i Aarhus, Odense og København. HPV-vaccination på Checkpoints vil finde sted den første onsdag i måneden fra kl 16-18.



Læs mere om tilbuddet på drengesomelskerdrenge.dk



 



Bedste hilsner



Helen



Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for dine dejlige, fornuftige svar. De passer så godt til mit temperament, og det giver altså ro i sjælen at høre fra dig. Mange gange hjælper det også at få sat ord på sine bekymringer.

Jeg finder mange gode råd i dine tidligere svar til andre forældre. Jeg kan nogle gange føle mig som verdens dårligste mor, når ingenting vil lykkes. Derfor trøster det mig, når jeg kan læse, at jeg ikke er den eneste, der har problemer med de kære børn. Så føler jeg mig ikke så alene.

Tak fra Lis, mor til datter på 4 måneder


Annonce