Annonce

Annonce

Nomi - børnehøjstol - vinder designpris


21. april 2014

Den nye danske børnehøjstol, Nomi, har netop m​odtaget den prestigefyldte designpris "Red Dot: Best of the Best" i kategorien 'Baby og børn'. Nomi-stolen er udviklet i samarbejde med designeren Peter Opsvik, der står bag flere prisvindende møbler, blandt andet Tripp Trapp-stolen fra 1972.

Med Nomi-stolen har Peter Opsvik i samarbejde med den danske producent Evomove skabt en innovativ stol med øget fokus på sikkerhed, funktionalitet, ergonomi og design. Peter Opsvik, der netop har fejret sin 75 års fødselsdag siger: "Jeg kunne ikke forstille mig ...


Annonce

... en bedre fødselsdagsgave end at modtage designbranchens mest prestigefylde pris 'Red Dot: Best of the Best', for Nomi. I 1972 tegnede jeg en børnestol til min søn - efter mange årtier med udvikling kan jeg nu tilbyde Nomi til mine børnebørn...".

Nomi-stolen fås i flere forskellige træ- og farvekombinationer og prisen starter ved 1499,- kr. I Danmark kan stolen blandt andet købes på www.evomove.com. Tillykke til Peter Opsvik og Evomove med prisen "Red Dot" - designbranchens svar på en Oscar.


Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for nogen rigtig gode svar! Det er rart at kunne søge råd herinde og se man ikke er den eneste i verden med problemer.

Mor til pige på 6 måneder


Annoncer

Annonce