Annonce

Annonce

Midlertidig ændring i børnevaccinationsprogrammet


26. december 2013

Sundhedsstyrelsen gør opmærksom på, at de​r fra 15. Januar 2014 kommer en midlertidig ændring i børnevaccinationsprogrammet. Ændringen skyldes, at Statens Serum Institut har haft tekniske problemer med produktionen af poliovaccinen. I stedet benyttes midlertidigt en vaccine, der også beskytter mod hepatitis B.

Det betyder konkret at:

Alle børn, der skal have deres grundvaccination med DiTeKiPol/Hib efter 15. Januar 2014, vil få vaccinen ”Infanrix Hexa”, der beskytter mod DiTeKiPol/Hib og Hepatitis B. Vaccinen gives som den nuværende vaccine, som et stik ved 3-, 5-, og 12-måneders alderen.

Børn, der inden 15 januar 2014 er vaccineret med DiTeKiPol/hib fra Statens Serum Institut, vil så vidt det er muligt blive færdigvaccineret med denne vaccine. Enkelte børn kan dog opleve at blive færdig vaccineret med ...


Annonce

... ”Infanrix Hexa”. Disse børn vil blive tilbudt separat færdigvaccination mod Hepatitis B, hvis det ønskes. Så opnås der også fuld beskyttelse mod denne sygdom.

Alle børn, der skal booster-vaccineres i 5 års alderen mod DiTeKiPol, vil blive vaccineret med en vaccine mod DiTeKi produceret af Statens Serum Institut, samt en vaccine, der beskytter mod Polio, produceret af enten Statens Serum Institut eller Sanofi Pasteur. Børnene vil derfor skulle have to stik, mod i dag et stik.

Jeres læge vil få information, og hvis du er i tvivl om, hvordan du skal forholde dig til vaccinationen af dit barn, så kan du få vejledning af jeres praktiserende læge.

Læs mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.


Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

det er vist på tide at jeg skriver og siger tusind, tusind tak for alle dine råd og vejledninger! Det er jo super dejligt at have en som dig at henvende sig til med alle de spørgsmål der kommer op i forbindelse med at være forældre. Det har været en fantastisk stor hjælp at læse dine svar, ikke kun til mig, men også til andre forældre.

Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skulle have gjort uden din brevkasse – bare muligheden for at kunne stille de 'dumme' spørgsmål, er utrolig beroligende, for ikke at nævne at se at der er andre der ude som pusler med de samme problemer som jeg gør.

Så tusind tak for din hjælp!

Bedste hilsner
Mor til pige på 5 måneder


Annoncer

Annonce