Annonce

Annonce

Børnefamilier søges til Temalørdag


9. januar 2011

Til en Temalørdag til DR2 søger Sand TV børnefamilier på Sjæl​land, der har nogle udfordringer i forhold til børneopdragelse, som de gerne vil have hjælp til af en ekspert.

Hvis du og din familie mangler gode råd og vejledning til et konkret problem med opdragelsen af dine børn – det kan være alt fra soveritualer med din 1-årige til udfordringer med din teenagedatter – vil vi meget gerne høre fra dig.

Send en mail til marie@sandtv.dk med lidt information om, hvad I er for en familie, og hvad det er for et problem, I gerne vil have hjælp til. Programmet skal optages fra sidst i januar til sidst i februar 2011. Det vil kræve ca. 3 optagedage.


Annonce

Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Selvfølgelig har jeg en tilknyttet kommunal sundhedsplejerske, men jeg er super glad for mit medlemskab hos NetSundhedsplejerkse.dk, da der dukker mange spørgsmål op i løbet ugen med en lille ny og jeg kan kun anbefale det.

Camilla Martin


Annonce