Annonce

Annonce

Børnebazar - landets største børnelagersalg


19. oktober 2014


Jyderne har i stor stil taget Børnebazar til sig, o​g der er rift om børnetøj og tilbehør til gode priser kombineret med oplevelser for børnene. Derfor åbner arrangørerne og søskendeparret Nanna Lynge Larsen og Mikkel Lynge d. 1. og 2. november igen dørene for det populære børnelagersalg, Børnebazar.



Der er underholdning og sjov for hele familien til Børnebazar, så mens mor køber ind, kan far og ungerne underholde sig med legeland, hoppeborg, babyrytmik med Babysigning, modelkonkurrence med Little People og meget mere. Konceptet med at gøre en god handel sammen med oplevelser for børnene taler til hele familien.



Spar op ti 80% på lækkert børnetøj



Børnebazar betyder fortsat masser af lækkert børnetøj, børnesko, legetøj, babyudstyr og meget mere med besparelser op til 80 %, så der er rig mulighed for at få fyldt skabe og skuffer.



Omkring 60 udstillere deltager til Børnebazar og kommer hver især med et godt udvalg på deres stande fra ALLE de kendte ...


Annonce

... mræker og dette er både en gros virksomheder, netshops og butikker som Hos Mormor, Babydream, Ingrid og Lillebror, Glade Rollinger, Hummel, Babyhome, Babyleg, Fairtail, Krymmel, Jedo, Barnevognshuset, Naturbørn, Krabbehulen, Kære Børn, bloomerskids, Krutter, Evig-glad, Alma og Jacob, Ungerne.dk, Ansos, Little Juno, Krymmel, Seje Drenge, Tøjdyret, Fillimus og mange flere.



Det koster 50 kroner at komme ind til Børnebazar for voksne, og børn er gratis. Alle besøgende får et Magasin samt rugsnacks fra KIM’s og Summerbird chokolade og der er Anders And og Olivia blade til børnene.



Køb din billet nu og kom først ind



Køber man sin billet i forsalg på Børnebazar.com, kommer man ind som de første kl. 9.30 før andre og får tilmed en indgangs billet til Randers Regnskov med gratis. Ellers åbner dørene kl. 10 begge dage og billetter købes i døren.



Læs mere på www.børnebazar.com eller facebook.com/bornebazar.



Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tak for alle dine gode brugbare svar. Min lille dreng stortrives og jeg nyder ham så uendelig meget.

Jeg må sige dig at du giver gode konkrete råd og i din vejledning kan man mærke din store interesse og enorme faglige ekspertise. Du er en fantastisk sundhedsplejerske og jeg er så glad for at have fundet dig.

Mange hilsner
Pernille, mor til dreng på 6 måneder


Annonce