Annonce

Annonce

Antallet af dødfødte babyer er halveret


20. august 2014


Ny stor analyse foretaget af et forskerhold på Rigsh​opitalet viser at antallet af børn, der er døde i deres mors mave omkring terminen er næsten halveret. I år 2000 døde 140 børn i deres mors mave omkring terminen. I år 2012 er tallet faldet til 75 børn.



Undersøgelsen er lavet på baggrund af 832.935 fødsler og heraf 3.770 dødfødsler og resultatet er offentligggjort i British Medical Journal Open.



Forskerne mener, at det store fald i dødfødsler skyldes, at de gravide kvinders ...


Annonce

... fødsel sættes tidligere i gang i dag, end de gjorde for 10 år siden. Det største fald er sket siden 2009, hvor det blev anbefalet, at kvinders fødsel skulle sættes igang, før de er gået to uger over termin. Jo længere tid en kvinde går over termin, jo større er riskoen for, at barnet dør i livmoderen.



En anden vigtig faktor er, at mange kvinder er holdt op med at ryge. I år 2000 røg godt hver femte kvinde - i år 2012 røg godt hver tiende kvinde. 



Det er dejlig nyt!



Mange hilsner



Helen



Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for svar om valg af skole. Som altid er du utrolig dygtig til at "stille skarpt & zoome ind". Det er en gave!

kh Lene


Annonce